Sothys gezichtsbehandelingen

Sothys Basis behandeling

Prijs: €65,00  Duur: 60 min

 Ik neem je mee in de belevingswereld van sothys. Heerlijke geuren van verschillende luxe producten. Een prachtige behandeling om een huid mee te herstellen, voeden, hydrateren en te verbeteren. Deze behandeling word geheel samengesteld naar jouw huidtype en is dus geschikt voor iedereen!

Collageen instituutbehandeling sothys

Prijs: €90  Duur: 90 min

Intensieve Anti-Aging behandeling op basis van de peptiden van het ßP3. Tri-complex™ is het verjongende antwoord van het geavanceerde onderzoek van Sothys. De ontwikkeling van twee plantaardige actieve bestanddelen gecombineerd met peptiden zijn in staat het verouderingsproces te beperken.
*Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.

Energie/detox instituut behandeling Sothys

Prijs: €90  Duur: 90 min

Een intensieve behandeling op basis van siberische gingseng en biologische vlierbes. Deze behandeling zorgt ervoor de huid goed gevoed word. Geschikt voor ieder huidtype, leeftijd, geslacht en het hele jaar door.
*Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.

 

Hydra3HA instituut behandeling sothys

Prijs: €90  Duur: 90 min.

 

Deze behandeling is een echt concentraat van actieve bestanddelen. Deze zijn geselecteerd om de genen van de hydratatie te stimuleren. Dit maatprotocol is ontwikkeld om het hydratatie probleem van ieder huidtype aan te pakken.

Sothys acne-behandeling

Prijs: €65,00  Duur: 60 min.

De eerste intensieve anti-aging behandeling op maat. Deze technologie met bewezen langdurige doeltreffenheid is gepatenteerd en bevat een complex van lijnzaad. Een behandeling gebaseerd op de diagnose van de schoonheidsspecialist.

Sothys staat al 70 jaar voor hoogstaande professionele knowhow, en richt zich uitsluitend op schoonheidsinstituten en wellnesscentra. Het merk staat voor schoonheid, luxe, bloemige geurextracten en elegantie. Het merk heeft een prachtig concept met vele behandelingen. Waaronder de ‘instituut-behandelingen’.

Deze behandelingen zijn super geconcentreerde, huidverbeterende behandelingen. Sothys is een Frans merk wat tot in de puntjes is verzorgd, van de uitstraling tot de zachte texturen van de crèmes. Vele ingrediënten komen uit de tuinen van sothys, in Brive.  Ik werk graag met de producten van sothys omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn met alle verschillende, unieke producten. Bij deze ontspannen behandelingen waan je je in andere sferen onder andere door de zintuigelijke beleving.

Ben je op zoek naar een behandeling waar huidverbetering en ontspanning centraal staan? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen in de wereld van sothys.

Vrijblijvende intake?

Wilt u kijken wat ik voor u kan betekenen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Hannah huidcoach & sothys certified

Openingstijden

Ma:   13:00 t/m 21:30
Di:     09:00 t/m 17:30
Wo:   09:00 t/m 17:30
Do:    09:00 t/m 21:00
Vrij:   09:00 t/m 17:30
Zaterdag & Zondag is de salon gesloten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u vrijblijvend geinformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan contact op!