Over Beautenz

 

Ik ben Ingrid, geboren en getogen in Leusden! Als dorpsmeisje groeide ik op en al jong was ik bezig met het uiterlijk. Ik probeerde de nieuwste producten uit en ook volgde ik via YouTube verschillende vloggers die bezig waren met gezondheid en uiterlijk. Toen ik 16 jaar was wist ik het zeker: ik wilde me verdiepen in de huid! Ik rondde de opleiding schoonheidsspecialist af en zo begon ik op 19-jarige leeftijd mijn eigen schoonheidssalon in Leusden. Terugkijkend op een spannende opstartperiode #crisis2013. En wat wilde ik graag doorleren! Ik heb onder andere de diploma’s Allround schoonheidsspecialiste, Dermatologie voor Schoonheidsspecialistes en Sportmassage behaald.

In mijn salon hanteer ik altijd de juiste methodes voor het mooiste resultaat! Omdat iedere huid anders is, anders reageert en daardoor een persoonlijke aanpak nodig heeft, is het van belang dat ik écht samenwerk met mijn klant. Ik stel een persoonlijk plan samen, volledig gericht op jouw huid. Zo halen we de mooiste versie van jouw huid naar boven. Ik ben erg gericht op kwaliteit en vind daarom jouw mening belangrijk. Ik kreeg onlangs twee mooie recensies:

‘’Een fijne kennismaking met deze salon. Gastvrije ontvangst door Ingrid. Ze gaf goede uitleg voor en tijdens de deskundige behandeling. En met een heerlijk gevoel de deur uit. Ben van plan mijzelf dit vaker cadeau te doen’ .

‘’Enthousiasme voor het vak. Vriendelijk, rustig, goed overleg/advies omtrent de behandeling’’.

Bij Beautenz kun je terecht voor een eerlijk en goed advies. Ik zie er naar uit om je te mogen ontvangen!