Massage in Leusden

 

Ontspanningsmassage:
Deze massage is erop gericht de ontspanning te brengen, stress gerelateerde klachten tegen te gaan en te voorkomen. 

Sportmassage:
Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie. Ook als je geen sporter bent kan een sportmassage erg prettig zijn bij een stijve nek, stijve schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.

Hotstone – massage:
Bij deze behandeling werk ik met vulkanische basaltstenen. De warmte van de stenen geven een aangename warmte en ontspanning. De behandeling is een ontspanningsmassage met warme stenen en olie. De massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam.

Shiatsu:
Bij deze Japanse massage worden de toppen van de vingers, duimen en handpalm gebruikt om druk te zetten. Die druk word uitgeoefend op de energiebanen en zenuwpunten. Zie het als een vorm van acupunctuur, maar dan zonder de naalden.
Deze ontspanningsmassage geef ik voor het gezicht, schouders en de armen. 

Hannah huidcoach & sothys certified

Openingstijden

Ma:   13:00 t/m 21:30
Di:     09:00 t/m 17:30
Wo:   09:00 t/m 17:30
Do:    09:00 t/m 21:00
Vrij:   09:00 t/m 17:30
Zaterdag & Zondag is de salon gesloten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u vrijblijvend geinformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan contact op!