Juliette armand gezichtsbehandelingen

Sensi therapy

Prijs: €89,00  Duur:  60 min

Deze behandeling is erop gericht huidirritaties van gevoelige huiden te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen ontstaat herstel van de natuurlijke huidbalans en wordt het beschermingsmechanisme van de huid versterkt. Sensi Therapy hydrateert de huid ruimschoots en blijvend. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid. Een ideale behandeling bij roodheid in de huid.

Aging regulator

Prijs: €89,00  Duur: 60 min

Deze behandeling is bedoeld om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. De BHA-peeling vermindert fijne lijntjes. Het Sirtuin Hyaluronique Serum zorgt ervoor dat de huid frisser wordt, vrije radicalen verwijdert en verstopping van de poriën oplost. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt verder intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Deze behandeling combineren we zeer succesvol met de hannah bindweefselmassage.

Acne therapy

Prijs: €85,00  Duur: 60 min

Er wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! Epileren van de wenkbrauwen is bij de behandeling inbegrepen.

Apocalypsis therapy
huidverjonging
inclusief herstelbehandeling

Prijs: €195,00

Het is tijd om kennis te maken met Phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke medium-deep-peel kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij een snelle celvernieuwing wordt gestimuleerd. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige peel-effecten van zoetwatersponsen. Zeer effectief o.a bij behandeling van rimpels, huidverkleuringen en littekens.

Deze behandeling mag maximaal 3 maal herhaald worden met een tussenpauze van 1 maand. Een week na de behandeling kom je terug voor een herstelbehandeling. Belangrijk is het om na de behandeling een rustig weekje in te plannen. Er mag niet gesport worden en de zon dient vermeden te worden.

Apocalypsis therapy Acne
inclusief herstelbehandeling

Prijs: €195,00 

 

Ook in combinatie met acne wordt de phytopeeling veel gebruikt. Deze behandeling kan een doorbraak geven naar een veel rustigere huid. Heb je al veel geprobeerd en blijft je huid toch nog vaak onrustig aanvoelen?  Dan is deze behandeling absoluut de moeite van het proberen waard. De behandeling is voor vele vormen van acne toepasbaar. Informeer gerust voor meer informatie.

Deze behandeling mag maximaal 3 maal herhaald worden met een tussenpauze van 1 maand. Een week na de behandeling kom je terug voor een herstelbehandeling. Belangrijk is het om na de behandeling een rustig weekje in te plannen. Er mag niet gesport worden en de zon dient vermeden te worden.

Over Juliette armand

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om
de ware benodigdheden van de huid te identificeren en

hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun
wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid

De focus binnen Juliette Armand ligt op het onderzoeken en ontwikkelen van zeer effectieve formules, welke erop gericht zijn om in de behoeften van zelfs de meest gepassioneerde beauty professionals te voorzien.

Vrijblijvende intake?

Wilt u kijken wat ik voor u kan betekenen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!