Huidverbetering met Hannah en Sothys

 

Over Sothys
Sothys is al tientallen jaren toonaangevend in de cosmetische industrie. Hun hoofdvestiging met researchafdeling, laboratoria , fabricage etc. is gevestigd in Auriac en Brivela-Gaillarde in Frankrijk. 
De unieke en vernieuwende formules die voorkomen uit wetenschappelijke onderzoek van Sothys geven, in combinatie met exclusieve massagetechnieken en behandelingsprotocollen, de essentie weer van iedere Sothysbehandeling

Over Hannah
Hannah staat voor huidverbetering. Met de behandelmethodes van Hannah, de producten en technieken, is de doelstelling om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering, waarbij jij helemaal centraal staat. Iedere behandeling begint met een huidmeting dmv. de hannah skin analyzer. Met dit apparaat word het vochtgehalte, vetgehalte en de PH-waarde van de huid gemeten. De hannah producten worden speciaal op jouw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! 

Ultra geluid
Tijdens een huidverbeterende behandeling is het mogelijk dat ik het ultra geluid apparaat inzet. Ultra geluid is zeer effectief bij huidverjonging en huidproblemen. Deze behandeling richt zich op het stimuleren, verbeteren en herstellen van de huid, zodat deze er mooier en jonger uit ziet.

Ultrageluid werkt op basis van geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te horen of te voelen. Ze veroorzaken een trilling in de huid, waardoor de huidcellen als het ware wat meer ruimte krijgen. Zo kunnen de werkstoffen van de hannah producten dieper in de huid doordringen.

Ultrageluid heeft een gunstige invloed op het bindweefsel. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor huidverklevingen worden opgeheven en afvalstoffen worden afgevoerd. Het bevordert de celdeling en celvernieuwing. Verslapt bindweefsel wordt steviger. De weerstand van de huid wordt opgebouwd, ideaal voor behandeling bij huidproblemen. Bovendien werkt het apparaat direct kalmerend. De behandeling werkt ontspannend, vermindert pijn, jeuk en bevordert het genezingsproces.

Ultrageluid wordt ingezet bij huidverbetering, een (over)gevoelige, droge of eczeemhuid, allergieën, acne, een vale of slecht doorbloede (rokers)huid, littekens, verklevingen, rimpels en fijne lijntjes.

Ultra geluid is pijnloos, biedt een langdurig en prachtig resultaat en is 100% veilig

 

 

 

Sothys behandeling

Wilt u graag een behandeling boeken?

Hannah behandeling

Wilt u graag een behandeling boeken?