Hannah gezichtsbehandelingen

Hannah intake +
kennismakingsbehandeling

Prijs: €59,00  Duur: 45 min

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

Hannah huidverbetering

Prijs: €76,00  Duur: 60 min

The hour of power! In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft beautenz gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

Hannah huidverbetering plus

Prijs: €90,00  Duur: 75 min

Er wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! Epileren van de wenkbrauwen is bij de behandeling inbegrepen.

Hannah huidverbetering totaal

Prijs: €105,00  Duur: 90 min

Tijdens deze speciale behandeling met de trans6peel (peeling op basis van 6 hoofdingredienten) wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens aangepakt worden, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Tijdens deze behandeling word ook de bindweefselmassage (indien gewenst) toegepast. Epileren van de wenkbrauwen is bij de behandeling inbegrepen.

Kuurbehandelingen

Voor intense huidverbetering kan je bij beautenz een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag bij ons welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

Over Hannah 

Hannah staat voor huidverbetering. Met de behandelmethodes van Hannah, de producten en technieken, is de doelstelling om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering, waarbij jij helemaal centraal staat. Iedere behandeling begint met een huidmeting dmv. de hannah skin analyzer. Met dit apparaat word het vochtgehalte, vetgehalte en de PH-waarde van de huid gemeten. De hannah producten worden speciaal op jouw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! 

In de hannah behandelingen ga ik altijd deze 5 stappen bij langs: 
1. Reinigen 
2. Peelen 
3. Stimuleren (doorbloeden) 
4. Herstellen 
5. Beschermen 

Het thuisgebruik van de hannah producten is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. Ik, als hannah huidcoach begeleid je zo goed mogelijk, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse zorg voor je huid moeten nemen. Is je huid dof, vermoeid, verouderd, heb je misschien last van acne of rosacea of eczeem en wil je graag je huid hierin goed zien verbeteren?  Dan raad ik aan om voor een hannah behandeling te kiezen. Een keuze waar je je huid erg mee blij mee maakt. 

Skin analyzer
Bij uw eerste bezoek maken wij een uitgebreide analyse van uw huid met de Hannah skinanalyzer. Meten is weten!  Om precies te zijn meten we de hoornlaag. Wat we hiervan meten is het vochtgehalte, het vetgehalte en de PH-waarde van de hoornlaag. Deze waarden geven tezamen informatie over de barrièrefunctie van uw huid. Of de huid als het ware goed is afgekit en daarmee beschermd tegen binnendringers zoals bacteriën en schimmels en tegen vochtverlies van binnenuit. Huidverbetering begint namelijk bij een intacte hoornlaag. Als deze niet in orde is gaan we kijken in hoeverre deze te verbeteren valt. De ideale waarden van een huidmeting zijn: vocht 60,  lipiden (vetten) 25-45, PH-waarde tussen de 4.5 en 5.5. Met dit profiel stellen wij de juiste behandeling samen voor een stapsgewijze zichtbare verbetering van uw huid.

Vrijblijvende intake?

Wilt u kijken wat ik voor u kan betekenen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!